حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

فاجعه اعدام خیابانی کودکان فلسطینی

واشنگتن‌پست در گزارشی به اعدام خیابانی فلسطینی‌ها به ویژه کودکان از سوی رژیم صهیونیستی اشاره کرده، رخدادی که شبه نظامیان لباس‌شخصی صهیونیست نقشی اساسی در آن ایفا می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشریه آمریکایی واشنگتن‌پست در گزارشی اعدام‌های خیابانی فلسطینیان توسط شبه نظامیان لباس‌شخصی رژیم صهیونیستی را مورد بررسی قرار داده است.

واشنگتن‌پست در این مطلب یورش‌های صهیونیست‌ها به فلسطینیان ساکن کرانه باختری را بخش مهمی از زندگی روزمره فلسطینیان دانسته که معمولاً شب‌هنگام صورت می‌گیرد و همراه با موجی از بازداشت‌هاست؛ اما در سال جاری با روی کار آمدن کابینه نتانیاهو یورش‌های متعددی نیز به مناطق پرجمعیت مانند جنین در شمال کرانه باختری، حتی در طول روز انجام شده است.

این نشریه آمریکایی با تدوین ۱۵ قطعه فیلم از یورش خونین نظامیان صهیونیست به جنین در روز ۱۶ مارس گذشته که به شهادت ۴ فلسطینی انجامید، و همچنین با دستیابی به فیلم‌های دوربین‌های مداربسته مغازه‌ها، گفتگو با ۹ شاهد، اقدام به بازسازی تصاویر سه‌بعدی این یورش نموده است.

واشنگتن‌پست این یورش را نقض ممنوعیت‌های بین‌المللی مربوط به کشتار خارج از چارچوب قانون دانست و ادامه داد: شدت این نقض جایی آشکار می‌شود که افرادی که نیرو‌های اشغالگر ادعا می‌کردند مسلح هستند، در لحظه ترورشان، هیچ تهدیدی را متوجه نظامیان «اسرائیلی» نکرده بوده‌اند و در کنار تعداد زیادی از غیرنظامیان نیز حضور داشته‌اند.

فیلیپ آلستون، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در خصوص اعدام‌های خارج از چارچوب دادرسی قضائی، با بررسی دلایل ذکر شده از سوی واشنگتن‌پست اظهار داشت: تقریباً با اطمینان می‌توان گفت که این یورش و کشتار، اعدام خارج از چارچوب دادرسی قضائی شمرده می‌شود.

از سوی دیگر، مایکل لینک، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در فلسطین در رابطه با این واقعه گفت: این کشتار، بر اساس قوانین بین‌المللی، هیچ توجیه قانونی نخواهد داشت؛ به ویژه که در یک بازار شلوغ صورت پذیرفته است.

واشنگتن پست در ادامه مطلب خود، نوشت: برخی اسناد محرمانه آمریکایی که اخیراً در پایگاه اینترنتی دیسکورد فاش شده‌اند، به نگرانی‌های آمریکا در خصوص یورش‌های فزاینده به کرانه باختری اشغالی می‌پردازند. از جمله این یورش‌ها، یورش ۲۲ فوریه به شهر نابلس است که طی آن، نظامیان اشغالگر به سوی غیرنظامیان آتش گشودند. این اقدامات می‌تواند تلاش‌های بین‌المللی جهت آرام‌سازی اوضاع در منطقه را به شکست بکشاند.

این نشریه آمریکایی افزود: در یکی از ارزیابی‌های محرمانه فاش‌شده در خصوص یورش ۷ مارس به جنین، هشدار داده شده که این دست یورش‌ها بدون شک می‌توانند فلسطینیان را به سمت پاسخ‌دادن به آن سوق دهند. / مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار